AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2022 21:23
Har ikke spillet i to uger: Her kan Rashford være tilbage

Skadesekspert forudsiger, hvornår Marcus Rashford kan være sin skade kvit.


Marcus Rashford kan muligvis være sin skade kvit inden Manchester-derbyet 2. oktober. Sådan lyder det fra Ben Dinnery, der har specialiseret sig inden for skader i fodboldverdenen.

Rashford har ikke været i aktion siden 4. september, hvor Manchester United besejrede Arsenal med 3-1. Her scorede den 24-årige angriber to mål i den vitale sejr mod rækkens aktuelle førsteplads.

På grund af skadesproblemerne, er Rashford heller ikke blevet udtaget til Englands to Nations League-kampe senere på måneden mod Italien og Tyskland. Offensivspilleren forklarede selv på Twitter i torsdags, at det skyldtes en baglårsskade.

Dinnery forudser, at Rashford kan være kampklar til mødet mod Manchester City på Etihad i begyndelsen af oktober. 

- Han blev erstattet mod Arsenal på grund af træthed.

- Han var tilbage på træningsbanen inden Europa League-kampen (mod Sheriff Tiraspol, red.), men var så ikke en del af truppen.

- På grund af udsættelsen af Premier League-runden, var der heller ikke den store diskussion angående hans tilgængelighed. 

- Som det ser ud lige nu, er en retur i begyndelsen af oktober muligt. Det kan godt betyde, at han er klar til det første opgør efter landsholdspausen på Etihad.

- Han skal dog træne tirsdag eller onsdag i næste uge, før han vil være til overvejelse. Hvis ikke det er tilfældet, vil det være noget af et slag, for han er kommet tilbage i løbet af de seneste uger, siger Dinnery til Football Insider.

Manchester United indtager femtepladsen i Premier League efter seks runder. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE