Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Har ikke spillet for United i to år: Greenwood kan få en ny chance

Af Emil Plovgaard
21.02.2024 Kl. 20:57

Mason Greenwood har ikke spillet en betydningsfuld kamp for Manchester United siden januar 2022.

Op til denne sæson blev han lejet ud til spanske Getafe, hvor han indtil videre har imponeret.

Greenwood blev anholdt i 2022, hvor han blev sigtet for voldtægtsforsøg og nogle andre anklager relateret til vold i hjemmet.

Alle anklager blev dog sidenhen droppet, men det stod ikke i kortene, at Greenwood ville have nogen fremtid hos United.

Den britiske multimilliardær Sir Jim Ratcliffe, der overtog 25 procent af aktierne i Manchester United for nylig, fortæller dog, at der endnu ikke er truffet en beslutning fra klubbens side.

– Vi vil træffe en beslutning. Det er korrekt. Alt, jeg kan tale om, er måden, vi griber sådanne beslutninger an. Er han den rette type fodboldspiller, er vi glade for ham, er han en god person eller ej?

– Han er på kontrakt hos Manchester United. Så svaret er, at vi skal træffe en beslutning. Det er rimelig åbenlyst, at vi skal træffe en beslutning. Der er ikke truffet en beslutning. Han er naturligvis på leje lige nu, men han er ikke den eneste. Vi har en eller to fodboldspillere, som vi skal have håndteret, og vi er nødt til at beslutte os for, hvordan vi gør det.

– Processen vil være at forstå fakta, ikke hypen, og så forsøge at komme med en retfærdig beslutning ud fra et værdisæt, som grundlæggende set handler om, hvorvidt han er en god person eller ej. Kan han spille godt for Manchester United, ville vi være komfortable med det, og ville fansene være komfortable med det, lyder det fra Ratcliffe ifølge Daily Mirror.

Greenwood har kontrakt med De Røde Djævle frem til sommeren 2025.

Læs de seneste nyheder om Manchester United her.

Annonce