AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2021 20:42
Har hemmeligt våben: Derfor kan Palace lande Odsonne Edouard

Odsonne Edouard spøger i kulissen i England, og lige nu ser det ud til, at det er Crystal Palace, der trækker det længste strå.


Den 7. juni forlød det af den almindeligvis så troværdige transferekspert Fabrizio Romano, at Leicester var tæt på at hente Celtics stjerne angriber Odsonne Edouard.

Skiftet blev dog som bekendt aldrig til noget, hvor RB Salzburgs Patson Daka i stedet kom til, men det har ikke sat en stopper for rygterne omkring en eventuel PL-fremtid for Edouard.

Franskmanden, der længe har spøget i kulissen i England, har nemlig andre muligheder for at komme til Premier League. Blandt andet gennem Crystal Palace, der tilmed har et hemmeligt våben til, hvordan de vil lykkes med at lokke Edouard til netop deres klub.

Dette gemmer sig i Crystal Palace' nye ungdomschef Said Aigoun. Ham kender 24 årige Edouard nemlig godt.

De to var sammen i Paris Saint-Germian, hvor Celtic spidsen nød det meste af sin fodboldopvækst, hvorfor denne kontakt til Odsonne Edouard meget vel kan vise sig afgørende for en eventuel handel. Aigoun og Edouard arbejdede nemlig godt sammen. Sådan lyder det i en dugfrisk artikel fra The Guardian.

Edouard har end også kun et år tilbage af kontrakt, så Palace' es i ærmet kan meget vel være det, der skal til, hvis Edouard skulle blive overbevist i en grad, så han kunne finde på aktivt at presse på for et skifte.

Den eftertragtede angriber har spillet fire sæsoner i Skotland, hvor det er blevet til 169 kampe, 83 mål og 37 assists for The Celts.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE