AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2022 13:40
Har de glemt ham? United-spiller nævnes ikke i udmelding

Manchester United nævner slet ikke en af de førsteholdsspillere, der ikke er med på klubbens træningslejr.


I dag har Manchester United sat navne på de spillere, der er taget til Spanien på træningslejr, og i en officiel udmelding på sin hjemmeside har klubben også forklaret, hvorfor to førsteholdsspillere ikke er med.

Axel Tuanzebe er blevet på klubbens normale træningsanlæg for at fortsætte sin genoptræning, mens Jadon Sancho også træner for sig selv i et forsøg på at komme tilbage på sit bedste niveau.

Til gengæld er der ikke et eneste ord om Phil Jones.

Den 30-årige englænder står opført som førsteholdsspiller på klubbens hjemmeside, men han er ikke udtaget til træningslejren, og der er ingen forklaring på, hvorfor han ikke er med.

Man kan nærmest foranlediges til at tro, at Manchester United har glemt den karismatiske forsvarsspiller, som ikke har spillet i denne sæson, hvor han har haft sit at kæmpe med i forhold til skader.

Generelt er de seneste sæsoner blevet fuldstændig ødelagt for Jones, som har kontraktudløb efter denne sæson, og der er ikke rigtig noget, der taler for, at aftalen bliver forlænget.

I mellemtiden kan man altså tænke over, om Manchester United har glemt ham, for han er ikke nævnt i klubbens udmelding.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE