AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 08:12
"Han spillede som om han havde drukket tæt i en uge" - Neville nedsabler Liverpool-profil

Andy Robertson havde en af de aftener i karrieren, man bare helst vil glemme mod Manchester City.


Andy Robertson spillede som en mand, der havde drukket alkohol i stride strømme i en uge i nederlaget mod Manchester City, mener Gary Neville.

Den skotske back plejer ellers at være en troværdig støtte i Liverpool-bagkæden, men i 4-0 afklapsningen virkede det i perioder til, at Manchester City vadede forbi Robertson og havde oceaner af plads i hans side.

Gary Neville bemærkede også, at Robertson spillede ukarakteristisk dårligt.

- I aftes spillede han som om, han havde været en uge på druk. Det minder slet ikke om ham. Han bliver gang på gang trukket ud af position, hvor han skal have is i maven, og City tager fusen på ham, sagde Neville på Sky Sports.

- Det virker som om, han er ukoncentreret og dårligt forberedt. Man skulle tro, han kunne se to Phil Foden'er på banen, for han blive hele tiden fanget på det forkerte sted.

Nu var det forrige torsdag, at The Reds blev kronet som vindere af dette års Premier League, så teknisk set er det ikke umuligt, at Robertson har ligget i druk i en uge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED