Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2021 10:44
Han rådner op hos reserverne: Spurs kan ophæve profils kontrakt denne måned

Talksports Alex Crook erfarer, at Danny Rose potentielt kan få sin kontrakt med Tottenham ophævet denne måned.


Danny Rose er slet ikke blevet registreret som en del af Tottenhams Premier League-trup denne sæson, og der er slet ingen tvivl om, at José Mourinho har frosset den 30-årige venstreback ude.

Forsvareren har endnu et halvt år af sin kontrakt med klubben tilbage, men ifølge Talksports Alex Crook er der en god sandsynlighed for, at spiller og klub bliver enige om at ophæve kontrakten før tid denne måned.

- Jeg er blevet fortalt, at der er en god chance for, at Rose kan følge i Jack Wilsheres fodspor i den forstand, at Tottenham kan ophæve hans kontrakt i dette transfervindue, siger Crook til Talksport.

- West Brom og Allardyce ville være klar til at signe ham på en fri transfer, men om Rose set det som det rigtige skifte, ved jeg ikke. Din fodboldkarriere varer ikke evigt, og lige nu rådner han bare op i Tottenham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED