Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:09:2020 12:28
"Han må have set en anden kamp?" - Keane-kommentar får Klopp til at fare i flint

Jürgen Klopp var ikke helt tilfreds med Roy Keanes analyse af Liverpools sejr over Arsenal mandag.


Roy Keane er kendt som en kontroversiel skikkelse, så man kunne sagtens se Manchester United-legenden forsøge at krydse klinger med Jürgen Klopp. Det forsøgte han bare ikke på under nedtakten på tv-transmissionen af Liverpools 3-1 over Arsenal.

Det endte dog med at blive misforstået af Liverpool-træneren. Keane roste faktisk mestendel Liverpools præstation, men fremhævede én eller to episoder undervejs i kampen, hvor The Reds havde "sjusket" -  eksempelvis til Alexandre Lacazettes åbningsmål.

Lige efter disse kommentarer klippede man til Klopp, der stod ved sidelinjen og skulle give sit interview efter kampen. Og tyskeren var ikke ligefrem begejstret for kommentatorens ord.

- Jeg er ikke sikker på, at jeg hørte det rigtigt, men sagde Mr. Keane, at vi var sjuskede? - Det må have været en anden kamp, han taler om, sagde Klopp ifølge flere medier.

- Intet var sjusket. Absolut intet. Vi var dominante fra det første sekund af kampen mod et hold i god form. Og vi passede på som bare fanden mod deres kontraangreb. Alisson måtte lave en eller to redninger, så udover det var fodbolden, vi spillede i dag, exceptionel.

Efter at være blevet "sat på plads" af Klopp, kunne Keane tørt konstatere følgende:

- Han er godt nok følsom. Jesus. Forestil jer, hvis han havde tabt....

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED