AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2020 10:00
"Han kan lide to Premier League-klubber" - Mbappé gør sig klar til skifte

Kylian Mbappé ønsker angiveligt et skifte til Premier League eller La Liga inden for de næste to år.


Kylian Mbappé har efter sigende meddelt ledelsen i PSG, at han ikke ønsker at skrive under på en ny kontrakt og satser på at skifte næste sommer.

Det fortæller Duncan Castles i podcasten The Transfer Window.

Den franske stjernespiller har kontraktudløb i 2022, og derfor håber han på at kunne blive solgt næste sommer, så PSG også kan få en god sum for ham.

To ligaer er ifølge Duncan Castles potentielle destinationer for Kylian Mbappé - nemlig La Liga og Premier League.

Barcelona og Real Madrid er de to bejlere i det spanske, mens han i det engelske 'kan lide' to klubber. Det gælder Liverpool, som han i flere omgange har rost i interviews, samt Manchester United.

Mbappé er også klar over, at Liverpools offensive trio ikke længere er unge, og de engelske mestre er klar til at sælge en af dem for den rigtige, hvis de ønsker et skifte. Det kan potentielt give plads til Kylian Mbappé.

Selvom kantspilleren er opsat på et skifte næste år, så er det dog ikke sikkert at PSG vil sælge ham og kan ende med at beholde ham kontrakten ud, melder The Transfer Window.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED