AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:03:2023 12:05
- Han er den bedste dansker spiller i Premier Leagues historie

Hos Paul Parker er der ingen tvivl om, hvem der er den bedste dansker i Premier Leagues historie.


Danmark har i de seneste mange år været flot repræsenteret i Premier League.

Siden Premier Leagues start i 1992/93 har 76 danskere fået spilletid i den bedste engelske række, og en af de danskere med flest kampe på cv'et er Peter Schmeichel.

Han fik 310 Premier League-kampe og er kun overgået af Thomas Sørensen med 364 optrædener, og ifølge den tidligere Manchester United-spiller, Paul Parker, er der ingen tvivl om, hvem der har været den bedste dansker i Premier League-æraen - nemlig Peter Schmeichel. 

LÆS OGSÅ: 'Hemmelig plan' - Sådan vil Dortmund beholde Bellingham

Paul Parker uddeler store roser til Peter Schmeichel, som også var rigtig god med bolden i fødderne.

- Jeg spillede sammen med Peter Schmeichel, som vel stadig er den mest kendte danske spiller - måske i konkurrence med Michael Laudrup og Allan Simonsen, siger Paul Parker til SpilXperten.

- Big Pete´, som han blev kaldt, er for mig den bedste dansker, der nogensinde har spillet i Premier League. Han var vanvittig med fødderne. Han var lige så god, som Alisson er, og det var sjældent for en målmand i den æra.

- Han kunne have været en markspiller. Jeg vil påstå, at han var bedre end mange markspillere i Premier League på daværende tidspunkt. Så god var han, og så var han jo åbenlyst en fantastisk målmand, lyder det fra Paul Parker.

AFSTEMNING: Hvilken af disse PL-klubber vil Højlund passe bedst i?


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE