Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2021 09:01
Hård spansk dom over Liverpool: De er ikke engang på Europa League-niveau

Kommentatorerne i MARCA er ikke imponerede over Liverpools bagkæde.


Dele af spansk presse har svært ved at se, hvordan Real Madrid skal kunne smide sin føring fra første opgør i onsdagens returkamp mellem de to traditionsklubber. For Liverpools forsvarere er ikke engang på "Europa League-niveau".

Det vurderer den spanske journalist Felipe del Campo, som er sikker på, at særligt Nat Phillips, Ozak Kabak og Trent Alexander-Arnold fik saboteret sit eget mandskabs chancer for at gå videre med deres defensive fejl i 3-1 nederlaget på Alfredo Di Stefano-stadionet.

Som Del Campo siger:

- Liverpools midterforsvarere er ikke engang på Europa League-niveau, og Alexander-Arnold leverede en rædselsfuld præstation. Jeg synes ikke, at Liverpool som hold er et Europa Conference League-hold, men deres forsvarere er, siger del Campo til MARCA.

- Sidste uge viste de, at de ikke engang er gode nok til et Europa League-hold.

Den spanske journalist mener ikke, at Liverpool har en chance for at avancere i aften, medmindre Liverpools bagkæde spiller deres livs kamp.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED