AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:03:2023 19:14
Hård anklage mod Chelsea: "Det er klart snyd"

Præsidenten mener, at der er udtryk for klart snyd.


Der er blevet brugt enorme summer penge på nye spillere i de senese transfervinduer hos Chelsea.

Alene i januar hentede klubben spillere som Enzo Fernández, Mykhailo Mudryk og Benoit Badiashile.

Fælles for spillerne, var, at de alle ankom på meget lange kontrakter.

LÆS OGSÅ: Her er Jude Bellinghams foretrukne klub

Noget, der ifølge La Liga-præsident Javier Tebas, er klart snyd.

- Chelsea begår klart snyd ved at hente spillere på otte- eller ni-årige kontrakter, siger La Liga-præsident Javier Tebas på et pressemøde fredag.

Men The Blues formår altså at holde sig inden for rammerne af Financial Fair Play, hvis man spørger fodboldøkonomisk ekspert, Kieran Maguire.

- Det, som Chelsea har besluttet sig for at gøre, er, at sprede omkostningerne af spillerne ud på meget lange kontrakter.

- Så ved at hente Mykhailo Mudryk på en kontrakt, der varer otte og et halvt år, så tager man den samlede omkostning på £88 millioner og deler den ud på otte og et halvt år, og det bliver til lige over £10 millioner om året.

- Det lader til at være den strategi, som Chelsea har benyttet sig af i de seneste transfervinduer, siger Maguire til Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Scholes til United: Glem alt om Kane - og hent ham her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE