AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2022 19:05
Haalands far: "Erling kan højst blive i City i tre-fire år"

Erling Haaland er måske ikke at finde i Premier League særlig mange sæsoner.


Han har taget ligaen med storm efter sit skifte til Manchester City, men selvom Erling Haaland har kontrakt med klubben frem til 2027, kan han måske tidligere end det smutte til en anden liga.

I hvert fald er det dét, som man kan tolke ud fra en udtalelse, som Erling Haalands far er kommet med i en dokumentar på Viaplay om den norske landsholdsspiller.

- Jeg tror, at Erling vil bevise sit værd i alle ligaer. Han kan højst blive der i tre eller fire år. Det kan eksempelvis være sådan, at det er to et halvt år i Tyskland, to et halvt år i England og så Spanien, Italien og Frankrig, siger Alf Inge Haaland i dokumentaren.

Haaland spillede to et halvt år for Dortmund efter at have gjort kometkarriere i RB Salzburg, hvor han kun nåede at være i en enkelt sæson.

Hos Manchester City har han indtil videre scoret 14 mål i ti kampe, og her håber man nok at kunne holde på Haaland i længere, end hvad den norske lejr har tænkt sig. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE