AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2022 18:17
Haaland udpeger: Liverpool-stjerne har været den hårdeste modstander

De har stået overfor hinanden tre gange.


Erling Haaland fortæller, at Virgil van Dijk er den hårdeste modstander, han nogensinde har mødt.
 
Nordmanden har fået ry for at være en af de mest kliniske afslutter i verdenen, og har scoret mål på stribe i sin karriere, der har budt på ophold hos Molde, Red Bull Salzburg og altså nu Borussia Dortmund.
 
Haaland har stået overfor Van Dijk tre gange for klub og landshold, og det er blevet til to mål for nordmanden ved de lejligheder.
 
På trods af forholdsvis styr succes i de indbyrdes opgør, har nordmanden nu udpeget Van Dijk som den hårdeste modstander, han nogensinde har stået overfor.
 
Det fortæller han i et interview med Sky Sports.
 
- Virgil van Dijk, som jeg også sagde før. Han er virkelig god. Det handler om hvor høj, stærk og hurtig han er, men også hans timing, lyder det fra Haaland.
 
- Jeg tror ikke, jeg vandt en eneste duel mod ham, tilføjer han.
 
21-årige Haaland har også tidligere udpeget Van Dijk som den bedste forsvarsspiller, inden Norge skulle møde Holland i august sidste år, hvor angriberen også kom på tavlen.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE