Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2021 15:23
Haaland til Premier League: Én klub er klar til at betale enorm ugeløn

Erling Haaland kan meget vel være til at finde i Premier League næste sæson, skriver SportBild.


Erling Haaland var et stort samtaleemne i sommerens transfervindue, men det endte ikke med et skifte for den norske angriber.

Det skyldes primært, at Dortmund krævede €150 millioner, og det var de interesserede klubber ikke villige til at betale, fordi de er klar over, at de kan hente ham for det halve næste sommer.

Her vil der blive indført en frikøbsklausul på €75 millioner i Erling Haalands kontrakt, og den klausul er der formentlig flere klubber, der er villige til at betale.

SportBild erfarer, at Manchester City er én af de interesserede klubber, og det er intet problem for dem at aktivere frikøbsklausulen.

Næste punkt bliver de personlige vilkår, og ifølge SportBild er Manchester City også villige til at møde hans lønkrav, der lyder på €50 millioner om året. 

Det er efter sigende det beløb, som Mino Raiola har oplyst til de interesserede parter er kravene, hvis de vil have nordmanden.

Det svarer til små 375 millioner kroner om året, og regner man det om til en ugeløn lyder den på 7,2 millioner kroner.

Han vil dermed blive den absolut bedst betalte spiller i Premier League, såfremt det skulle blive tilfældet. 

Derudover beretter den tyske avis, at Real Madrid så småt trækker sig fra en potentiel handel om Erling Haaland, hvilket kun vil styrke Manchester Citys udgangspunkt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE