Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2021 12:51
Gylden kontrakt: Her er kravene fra De Bruyne

Kevin De Bruyne har ikke kun krævet en højere løn under forhandlingerne om sin nye kontrakt.


I 2018 skrev Kevin De Bruyne under på sin seneste kontraktforlængelse med en ugeløn på 2,6 millioner kroner, som inkluderede diverse bonusser, samt en signon fee på 75 millioner kroner. 

I dag har han skrevet under på en ny kontraktforlængelse med Manchester City frem til 2025, og som noget helt unikt var det Kevin De Bruyne selv, der sørgede for at forhandle kontrakten på plads og udelod dermed agenter. 

The Athletic skriver, at belgieren havde flere krav for at skrive under på en ny kontrakt.

Først og fremmest ønskede han en lønforhøjelse i grundlønnen, men det var ikke kun de økonomiske aspekter, der vægtede højt hos Kevin De Bruyne.

Han krævede, at klubben prioriterede en triumf i Champions League meget højt, og det inkluderer bl.a. transferaktiviteten. Her blev han klogere på klubbens transfermål og var tilfredse med de navne, der blev nævnt, som matcher hans ambitioner. 

Manchester City vil også prioritere at få Raheem Sterling og Gabriel Jesus til at forlænge deres kontrakter.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED