AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2018 14:23
Gündogan: Derfor valgte jeg City fremfor Liverpool

Ilkay Gündogan skiftede i sommeren 2016 til Manchester City, og tyskeren forklarer nu, hvorfor valget faldt på The Citizens fremfor Liverpool.


Ilkay Gündogan var en stor profil for Dortmund og en eftertragtet herre inden sit skifte til Manchester City i 2016.

Den tyske midtbanespiller havde også mulighed for at tage til Liverpool, og Gündogan forklarer nu, hvorfor det i sidste ende blev City, som fik hans underskrift.

- Jeg snakkede med Jürgen om forskellige ting. Han har altid godt kunne lide mig som spiller, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at han ikke forsøgte, fortæller han til Daily Mail og uddyber:

- Men da jeg fik muligheden for at tage til City og arbejde med Pep, var det ret klart for mig, at jeg ville hertil.

- Da jeg var lidt nede som følge af min skade, var han sikker på, at han stadig ville forsøge at købe mig. Det viste mig, at det ikke kunne blive en forkert beslutning at skifte til denne klub. De er begge fantastiske managere, fantastiske karakterer og meget ambitiøse. Jeg har været heldig.

Gündogan og co. står søndag over for netop Liverpool, og tyskeren slår fast, at kampen kan få afgørende betydning.

- Det kan blive et stort øjeblik for os. Anfield er en af de sværeste scener i verden, og på deres gode dage kan Liverpool slå alle hold i verden. Det er mere spændende for alle, når der er to tophold, som forsøger at angribe og skabe chancer.

- Jeg kan forestille mig, at det ikke er lige så attraktivt, når vi møder hold med ti spillere omkring deres egen boks, som bare forsøger og håber på et hjørnespark eller et indkast.

- Vi skal vise samme indstilling som mod Chelsea og Manchester United. Vi har slået alle de store hold indtil nu, og nu vil vi fortsætte på søndag.

Gündogan står noteret for 22 Premier League-kampe for Manchester City.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED