AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2022 08:26
Gündoğan afslører: Derfor protesterede vi ikke mod Spanien

Manchester City-stjernen afslører.


Der har været meget snak om OneLove-anførerbindet i starten af VM-slutrunden.

Her valgte FIFA at true de anføre, som valgte at støtte OneLove-kampagnen, med minimum en advarsel/gult kort.

Som svar på det valgte det tyske landshold at holde sig for munden ved deres holdfoto i deres åbningskamp mod Japan. 

Dog i søndagens kamp mod Spanien, valgte de ikke at gøre ligeså på holdfotoet. 

Nu forklarer İlkay Gündoğan, hvorfor man ikke valgte at gøre det igen:

- Vi havde et par spillere, der var vrede på FIFA, fordi der tydeligvis var planlagt ting fra holdet, siger Manchester City-spilleren ifølge The Athletic.

- Det at (armbindet,red.) bliver underkendt lige før kampen, et par spillere var skuffede og frustrerede og ville vise noget. Vi havde diskussionen på holdet, og til sidst blev det besluttet, at vi vil gøre denne gestus mod FIFA. Hvis man gør noget, så gør man det som et hold.
 
- Ærligt talt er det mit synspunkt, at nu er det slut med politik. Vi er her nu, og jeg tror, at Qatar er meget stolt. Qatar er meget stolt over at være vært for VM - også som det første muslimske land, og jeg kommer fra en muslimsk familie, så det muslimske samfund er stolt.
 
- Nu handler det bare om fodbold - at nyde og fejre det - så det er det vigtigste.
 
Tyskland ligger nummer sjok i gruppe E, hvor Die Mannschaft er stadig med i kampen om at avancere til ottendedelsfinalen, men skal slå Costa Rica og håbe på, at Spanien slår Japan.
 
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE