AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 12:10
Gulddreng: Greenwood har nu scoret flere mål end Liverpools spidsangriber

Manchester United-talentet har gang i en flot første sæson for førsteholdet.


Mason Greenwood fandt netmaskerne på ny i 3-0 sejren over Brighton, og dermed bragte det kun 18-årige stortalent sæsontotalen op på 13 scoringer i alle turneringer for førsteholdet.

Sæsonen er ganske vist ikke ovre endnu, men det betyder, at han lige nu har scoret to mål mere end Roberto Firmino, der har fået markant mere spilletid end den unge United-stjerne.

Liverpool-profilen har spillet 3.478 minutter og kvitteret med otte mål og syv assists i Premier League, et mål og fire assists i Champions League samt to mål ved VM for klubhold.

Til sammenligning har Greenwood spillet knap 1.900 minutter i alle turneringer. Spilletiden har han brugt på at score seks mål og en assist i Premier League, fem mål og to assists i Europa League samt en enkel scoring i både FA Cuppen og League Cuppen.

Scoringsmæssigt kan han altså sagtens være med, men det hører selvfølgelig også med til historien, at Firminos største force for The Reds ikke er sin målnæse, men alt det han i stedet bringer til spillet.

Tæller man mål og assists sammen, har han haft en fod med i 22 scoringer, mens Greenwood "kun" har præsteret 20. På en række andre parametre kan man også tydeligt se, hvordan Firmino er meget længere fremme i sin udvikling som angriber end Greenwood.

Han laver mange flere assists og nøgleafleveringer, ligesom han også kommer til markant flere afslutningner og afdribler sine modstandere meget oftere end Manchester United-talentet. Det viser en sammenligning af de to på WhoScored.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED