AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 17:20
Guardiola: Vi kan sagtens klare en transferkarantæne

En mulig transferkarantæne hænger over hovedet på Manchester City, men Pep Guardiola er ikke nervøs for konsekvenserne.


Manchester City har i forvejen så meget talent i truppen, at klubben sagtens kan klare en mulig transferkarantæne, mener Pep Guardiola.

FIFA undersøger i øjeblikket, om Manchester-klubben har handlet ulovligt og brudt reglerne for signe mindreårige spillere, og de forsvarende mestre risikerer i værste fald en transferkarantæne på to transfervindue -  magen til den straf, der er blevet uddelt til Chelsea.

Skulle City rammes af den ultimative straf, skal klubben dog nok klare skærene, føler Guardiola.

- Vores trup er stor nok til at klare det, selvfølgelig, det er godt, rigtig godt, siger Guardiola ifølge The Independent.

FIFAs undersøgelse drejer sig konkret om signingen af otte spillere fra udenfor Storbrittanien, ligesom det verdensomspændende fodboldforbund også graver i, om klubben sammen med FC Nordsjælland har brudt reglerne for tredjeparts-ejerskab af spillere .

Guardiola har tidligere udtalt, at han har fuldstændig tiltro til, at klubbens ledelse har handlet i overensstemmelse med reglerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED