AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2019 11:30
Guardiola: Tillykke til Liverpool med mesterskabet

Pep Guardiola tog forholdsvist let på choknederlaget til Norwich.


De engelske mestre led et fortjent, men overraskende nederlag til oprykkerne fra Norwich lørdag aften, så City-fans kunne måske allerede begynde at frygte, at titelforsvaret er ved at slippe ud af hænderne på klubben.

Liverpool har allerede et forspring på fem point efter fem kampe spillet, men Pep Guardiola var faktisk i stand til at joke med situationen efter nederlaget til Pukki & Co.

- Tillykke Liverpool, I er mestre, sagde Guardiola med et sarkastisk smil til Metro efter kampen.

- Vi er i september, så hvad kan vi gøre? - Vi kommer os, træner og slår igen.

The Citizens har nu allerede smidt fem potentielle point i mesterskabskampen, men det afspejler ikke helt niveauet, som man har startet sæsonen med, mener Guardiola.

- Mod Tottenham spillede vi ekstremt godt. I dag var det i de vigtige øjeblikke, at vi skal blive bedre.

The Citizens så defensivt skrøbelige ud uden sin vanlige styrmand i midterforsvaret, Aymeric Laporte, på banen. Nicolas Otamendi og John Stones var begge involverede uheldigt i Norwich-mål, men Guardiola nægtede at kritisere sine spillere.

- Fodbold er hurtig, ting kan gå alt, og jeg må se, hvad vi kan gøre for at hjælpe dem, sagde spanieren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED