AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2022 13:38
Guardiola tæt på ny kontrakt - her er detaljerne

Pep Guardiola skulle efter sigende være tæt på at lande en ny aftale med Manchester City, som han har haft ansvaret for siden 2016.


Det har været en succes, lige siden Pep Guardiola overtog tøjlerne hos Manchester City.

Den spanske succestræner har taget klubben til en helt ny dimension, og det vil man naturligvis gerne belønne hos The Cityzens, som er klar til at forsyne Guardiola med en ny kontrakt.

Samtlige parter har dog udskudt forhandlingerne til denne pause, hvor alle aktiviteterne i klubben ligger stille.

Siden Guardiolas ankomst til Etihad Stadium i 2016, har Manchester City udviklet sig til et af verdens bedste hold med en unik spillestil.

Ifølge den catalanske sportsavis SPORT, tyder alt på, at Manchester City og Guardiola forlænger samarbejdet til 2025. En udmelding, som nu bakkes op af det normalt troværdige medie The Athletic.

Foruden Manchester City, har Guardiola også haft ansvaret for FC Barcelona og FC Bayern München.

Manchester City indtager i øjeblikket andenpladsen i Premier League med 32 point efter 14 kampe. Der er fem point op til Arsenal på førstepladsen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE