Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2021 11:55
Guardiola storroser Haaland: Selv en blind mand ville kende kvaliteterne

Pep Guardiola er ude med store roser om Erling Braut Haaland forud for aftenens kamp.


Der venter Manchester City-defensiven en svær opgave i aften, når de skal forsøge at stoppe Erling Braut Haaland.

Dortmund-angriberen har scoret mål på samlebånd siden skiftet til Dortmund, og det har også sat gang i transferrygterne, hvor han bl.a. er rygtet til Manchester City.

Pep Guardiola udtalte forleden, at de ikke havde penge til at hente den norske angriber, men han er tydeligvis en stor beundrer af Erling Braut Haaland.

- Det er ikke nemt at finde en angriber tilbage i tiden, som har scoret så mange mål i den alder. Han er 20 år, og tallene taler for sig selv. Det betyder, at han kan score mål med højre, venstre, på omstilling og i feltet, siger Pep Guardiola ifølge Independent.

- Han er en fantastisk angriber, og det ved alle. Selv en blind person viille vide, at han er fantastisk. Det behøver man ikke være en træner for at vide, lyder det fra Manchester City-manageren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED