Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:05:2022 11:05
Guardiola stikker til Liverpool og United: "Hvem brugte flest penge tidligere?"

Pep Guardiola stikker lidt til Liverpool og Manchester United efter deres køb af Erling Haaland.


Manchester City kunne tirsdag bekræfte, at man havde indgået en aftale med Dortmund omkring en transfer af Erling Haaland.

Det har igen sat gang i snakken om Manchester Citys transferinvesteringer, og det blev Pep Guardiola spurgt ind til i et interview med Sky Sports.

Reporter: Hvorfor tror du, der er det her snobberi omkring penge? Fordi det må være det samme i Spanien, hvor Barcelona og Real Madrid har flere penge end de andre.

- Hør her. Liverpool i 60'erne eller 70'erne og Manchester United tidligere, hvem brugte flest penge? Var det Norwich? Eller var Leicester? Nej, de (Liverpool og Manchester United, red.) brugte flere penge end de andre. Men pengene for dem er helt anderledes nu, siger Pep Guardiola til Sky Sports og tilføjer:

- Når vi har 'Etihad' på vores bryst, så er det overbetalt, men nu får Liverpool, Manchester United og andre klubber måske endnu større beløb, fordi de måske fortjener det og arbejder hårdt. Fordi det er fra USA eller et anden land, så er alt perfekt.

- I lang tid har vi forsøgt at ændre det, men det kommer ikke til at ændre sig, så vi må bare forsøge at gøre det godt på banen, lyder det fra Pep Guardiola.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE