Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Guardiola rørt til tårer: Sender Klopp særlig hilsen

Af Emil Plovgaard
19.05.2024 Kl. 22:24

Pep Guardiola kan være fortid i Manchester City inden længe.

Hvad der allerede nu er en realitet, er dog, at Jürgen Klopp er fortid hos Liverpool.

Den 56-årige tysker stod for sidste gang i sit liv i spidsen for The Reds i søndagens hjemmekamp mod Wolves.

Klopp har været en stor del af Premier League siden oktober 2015, og han har også fyldt en masse hos Pep Guardiola.

De to har været involveret i drabelige opgør om titlen, og den spanske manager kommer til at savne sin tyske kollega fremover, fortæller han.

– Jeg kommer til at savne ham en masse.

– Jürgen har været en meget vigtig del af mit liv. 

– Han bringer mig frem til et nyt niveau som manager. Jeg føler, at vi respekterer hinanden utroligt, og jeg har en fornemmelse af, at han kommer tilbage.

– Jeg vil bare gerne sige tak for hans ord. Han ved personligt, at der i denne klub er en masse ting, som denne klub forsyner mig med og giver mig.

– Alene kan jeg ikke gøre det, og jeg er ydmyg nok til at forstå det fuldt ud. Han hjælper mig som manager. Han hjælper mig med sit hold.

– Dét hold har været en stor konkurrent i mit liv. Jeg har ikke opdaget den måde, hvorpå jeg kan straffe dem som med andre hold. Det har været så svært.

– Jeg er sikker på, at Mikel (Arteta, Arsenal-manager, red.) vil køre hans arv videre med at drive os til et nyt niveau.

– Jeg ønsker ham det bedste, og forhåbentlig, var hans sidste kamp – jeg så den ikke – særlig for ham, for det fortjener han, siger Guardiola ifølge HaytersTV.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce