AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 16:15
Guardiola raser over Juventus-rygte: Det er fake news

Et bestyrelsesmedlem i Manchester City har fortalt, hvordan Pep Guardiola har reagerer på et rygte om et skifte til Juventus.


En italiensk journalist har hævdet, at Pep Guardiola og Juventus har indgået en aftale for den kommende sæson, men det møder kun latter i både Manchester City- og Juventus-lejren.

Massimiliano Allegri fortsætter ikke som Juventus-træner i næste sæson, og flere helt store trænernavne er blevet nævnt som italienerens afløser, men det har skabt vrede på Pep Guardiolas kontor, at han er blevet nævnt som kandidat til jobbet.

- Guardiola ønsker ikke at forlade Manchester City. I dag snakkede jeg med Pavel Nedved (vice-bestyrelsesformand i Juventus, red.), og vi grinte af det. Guardiola er sur over disse historier. Det er horribelt, det er fake news, siger Alberto Galassi til Sky Sports i Italien.

Pep Guardiola har kontrakt med Manchester City frem til 2021, og ifølge the Times har han ikke nogen planer om at forlade klubben før tid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED