Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:09:2020 09:37
Guardiola om hektisk program: Ingen tænker på spillerne

Pep Guardiola mener ikke, at det hektiske program er fair over for spillerne.


Der er rig mulighed for at se fodbold i denne sæson, hvor klubberne skal spille mange kampe på kort tid på grund af coronapausen. 

For fansene er det naturligvis dejligt med den store mængde fodbold, men sådan er det ikke for spillerne, der konstant skal i aktion. 

Manchester City-manager Pep Guardiola ærgrer sig over det hektiske program, som han ikke mener er fair over for spillerne: 

- Virkeligheden er, som den er. Det handler ikke kun om Manchester City. Det er alle klubber og lande. Ingen bekymrer sig om spillerne, siger Guardiola.

- Alle - Premier League, UEFA og EFL - har forsvaret deres egen forretning og position. Spillerne har haft to ugers pre-season, og nu skal de spille hver tredje dag i 11 måneder. De er ikke maskiner. 

Manchester City er lige nu hårdt ramt af skader, og Guardiola udtalte for nyligt, at han kun har 13 kampklare spillere til opgøret mod Leicester. Blandt navnene på Citys skadesliste er Sergio Agüero, Gabriel Jesus og Bernardo Silva. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED