AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2020 13:23
Guardiola klar med verdensrekord: City har budt 700 mio. på La Liga-stjerne

Spanske Diario AS erfarer, at Manchester City har budt på mod £87 millioner på José Gimenez fra Atletico Madrid.


Harry Maguire kan snart miste sin rekord som verdens dyreste midterforsvarer, for Manchester City skulle have budt i alt £87 millioner på Atletico Madrid-stjernen José Gimenez.

Det erfarer Diario AS fra kilder i den spanske storklub.

The Cityzens skulle tilbyde en garanteret købspris på £82 millioner, hvilket er £2 millioner mere end den nuværende transferrekord for en midterforsvarer.  Derudover skulle de engelske tophold også have tilbudt Atletico yderligere £4,6 millioner i bonusser, hvilket driver den samlede pris op på næsten £87 millioner.

Det vildeste er dog næsten, at Atletico Madrid hidtil ikke skulle have godkendt buddet. Den 25-årige uruguyanske midterforsvarer har nemlig en frikøbsklausul på £108 millioner, og hidtil skulle det spanske storhold have henvist Manchester City til den.

Atletico er nemlig ikke meget for at sælge sin stjerneforsvarer, men Manchester Citys seneste bud skulle dog alligevel have fået klubbens administrerende direktør, Miguel Angel Marin, til at overveje at acceptere englændernes rekordbud.

For man kommer langt med £87 millioner - knap 700 millioner kroner -  og Atletico Madrid regner lige nu efter et underskud i regnskabsåret på grund af coronakrisen. Et salg af Gimenez til den pris vil dog pynte gevaldigt på bundlinjen.

Lovende for Manchester City er det også, at midterforsvareren angiveligt selv sagtens kunne se sig spille for klubben, selvom han fortsat er tilfreds i Atletico Madrid.

Men giver det overhovedet mening for Manchester City at byde så stort på den uruguyanske midterforsvarer? - måske. Der er dét, der taler for og imod.

Vi ved, klubben er på udkig efter én stjerneforsvarer, men der har været klart flest rygter om Kalidou Koulibaly fra Napoli, selvom Gimenez også er blevet nævnt som en mulighed.

Koulibaly har længe lignet en sikker signing for Manchester City, men den fortsætter med at trække i langdrag, hvilket angiveligt skyldes, at City og Napoli ikke kan blive enige om prisen.  En pris, som ifølge italiensk presse skulle være på omkring £75 millioner.

Men hvis City endnu ikke har budt £75 millioner på Koulibaly, kan de så have bud £87 millioner på Gimenez?   Det er svært at sige, da uruguyaneren er markant yngre end senegaleseren og derfor burde være mere værd på sigt, men det er noget, man bør have i baghovedet.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED