AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2020 08:38
Guardiola: Har set beviser på, at vi ikke har overtrådt reglerne

Manchester City er blevet idømt to års karantæne fra al europæisk fodbold, men Pep Guardiola afslører, at han har set beviser på, at the Citizens ikke har overtrådt reglerne.


Det er næppe gået nogens næse forbi, at Manchester City er blevet udelukket fra de europæiske klubturneringer i de næste to sæsoner, men de lyseblå fra Manchester håber på at slippe uden om straffen. 

De har derfor valgt at appellere til Den Internationale Sportsdomstol, CAS, i håbet om at få fjernet karantænen, og ifølge Pep Guardiola har de en god sag. 

Den succesfulde manager har således selv set beviser på, at Manchester City er uskyldige: 

- Vi har længe været under mistanke, men vi har ret til at appellere, og jeg stoler på folkene i klubben. De har forklaret mig årsagerne og vist mig beviserne, udtaler han ifølge ESPN.

Der har været rygter om, at en mulig karantæne kan betyde et farvel til flere store profiler for Manchester City, men tiden må nu vise, om de rent faktisk bliver udelukket. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED