Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 17:33
Guardiola giver håb om tredobbelt skadescomeback til weekenden

Manchester Citys spanske manager Pep Guardiola har afsløret, at tre store profiler, der har været ude med skader, kan være tilbage på banen i weekenden.


Pep Guardiola og Manchester City vender tilbage fra landskampspausen med pres på skuldrene, da Liverpool er otte point foran dem i Premier League.

City er inde i en – for dem – dårlige periode, og det kan måske skyldes skader i især det defensive, hvor Fernandinho har været nødt til at vikariere i midterforsvaret som erstatning for de skadede John Stones og Aymeric Laporte.

På en pressekonference forud for lørdagens kamp havde Guardiola positivt at meddele Manchester City-fansene.

- Nogle af dem har det bedre. Kevin de Bruyne er tilbage, John Stones har trænet med de seneste dage, ligesom Benjamin Mendy, sagde Pep Guardiola ifølge Teamtalk.

Guardiola snakkede samtidig om kampen lørdag på Selhurst Park mod Crystal Palace, og her fortalte han, at spillerne ved, at det ikke bliver nemt, selvom de vandt 3-1 samme sted sidste sæson.

- Jeg tror, at Roy Hodgson overtog holdet med 0 point og hjalp dem til at undgå nedrykning, de formår altid at få en god sæson. De har utroligt talentfulde spillere.

Manchester City kan mindske Liverpools forspring til fem point lørdag. Liverpool møder Manchester United søndag på Old Trafford.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED