Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2022 12:41
Guardiola fremhæver vundne trofæer: "Flere ønsker Liverpool-titel"

Den spanske træner mener, at flere støtter Liverpool, når kampen om Premier League-mesterskabet skal afgøres.


- Holdene med mere tradition i forhold til at vinde mesterskaber, Premier League og Champions League, de har flere supportere. Det sker i Spanien med Real Madrid, det sker i Tyskland med Bayern München, og det sker i Italien med Inter Milan.
 
Sådan fortæller Pep Guardiola til Sky Sports.
 
Selv mener den spanske træner ikke, at Manchester City er blandt de hold i England. I stedet peger han på Liverpool som et hold, hvor støtten udover den almindelige fanskare er større. 
 
- Jeg siger ikke, at hele landet gør det (ønsker Liverpool som engelsk mester, red.), men generelt (er de støttet mere, red.), fordi de er et hold, der har mere historie i forhold til at vinde trofæer. 
 
Guardiola mener, at hver eneste land har to til tre klubber, som generelt får mere støtte. 
 
- Folk støtter Manchester United, Liverpool og Arsenal mere, for de har mere historie. Vi er nye i denne position. 
 
Selv betegner Guardiola de blåklædte fra Manchester som underdogen i Premier League de seneste ti år. 
 
Guardiola og resten af City-mandskabet skal forsøge at sikre sig mesterskabet, når de søndag tager imod Aston Villa hjemme på Etihad Stadium. 
 
 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE