AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2019 20:50
Guardiola forklarer Kevin de Bruyne-fravalg

Pep Guardiola har forklaret, hvorfor han valgte at starte med stjernen Kevin de Bruyne på bænken i dagens kamp mod Norwich.


Manchester City-manager Pep Guardiola valgte at bænke belgieren Kevin de Bruyne til dagens opgør mod Norwich, som Manchester City netop har tabt med 3-2.

Midtbanespilleren har startet sæsonen på et utroligt højt niveau, hvor han allerede er noteret for et mål og fem assists i fire kampe. Det er en kontrast til sidste år, hvor han brugte meget af tiden på skadesbænken.

Guardiola valgte også af denne grund at spare Kevin de Bruyne til dagens opgør, hvor Gündogan startede i belgierens sted.

- Jeg stoler meget på Gündogan. Gündogan er en meget vigtig spiller for os, sagde Guardiola til Sky Sports ifølge Manchester Evening News.

- Kevin var fantastisk i pre-season, men han har spillet to kampe for landsholdet, og min erfaring fortæller mig, for eksempel er Pjanic skadet i Juventus, Modrid i Madrid er skadet, og med hvad der skete i sidste sæson med Kevin, så foretrækker jeg 20-25 minutter i anden halvleg på et meget højt niveau.

Pep Guardiola stolede altså på, at Gündogan og de resterende Manchester City-spillere kunne klare de første 65 minutter uden Kevin de Bruyne, desværre for Guardiola og Manchester City var det ikke tilfældet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED