AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
19:03:2017 20:48
Guardiola: En af de gladeste dage i min karriere

Pep Guardiola beskriver dagen, hvor Manchester City spillede 1-1 mod Liverpool, som en af hans gladeste dage i trænerkarrieren.


Manchester City og Liverpool spillede søndag aften 1-1 på Etihad Stadium i en kamp fyldt med chancer i begge ender. 

Oven på en kamp, som sagtens kunne have endt 5-5, beskriver Pep Guardiola det som den bedste dag i sin karriere som manager.

- Man kan ikke forestille sig det. Det er en af mine gladeste dage som manager. Jeg er så stolt, fortæller Guardiola efter kampen til Sky Sports. 

- Måden vi kæmpede på, måden vi løb på, modet, vi viste. Det er én af mine gladeste dage i mit liv som manager. 

- Måden vi spillede på, der skabte vi nogle chancer, skabte flere chancer igen, men problemet er, at vi ikke scorer mål. Når man går ind til en kamp efter 10 sejre i streg er intet specielt. Man skal overveje situationen, vi spillede denne kamp i, hvordan vi spillede mod dem, et stærkt hold - de har exceptionelle spillere - det betyder en masse for mig.

- Det er derfor, jeg er så glad, slutter han.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED