Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2020 11:40
Guardioals City-trup i ’utroligt humør’: Det er en fornøjelse at arbejde med dem

Manchester City-manageren Pep Guardiola mener, at hans trup er i fantastisk stand, imens de gør sig klar til deres første Premier League-kamp i den nye sæson.


Udefra set har Manchester Citys optakt til den nye sæson ikke været optimal, hvor Sergio Agüero ser ud til at misse en del af starten på sæsonen med en skade, mens Riyad Mahrez og Aymeric Laporte for kort tid siden testede positive for Covid-19, og derfor ikke er i den bedste form endnu.

Udover det har der været distraktioner i forbindelse med Lionel Messi-rygterne og Phil Fodens disciplinære problemer på det engelske landshold, samt det faktum, at det kun er fem uger siden, at Manchester Citys sæson sluttede skuffende med et nederlag til Lyon i Champions League-kvartfinalen.

På den positive side har Manchester City til den nye sæson hentet to nye spillere i form af Nathan Ake og Ferran Torres, og Pep Guardiola er da også helt klar til den nye sæson.

- Min fornemmelse er altid god. Det er en fornøjelse at arbejde med disse spillere i denne klub, sagde Pep Guardiola ifølge BT Sport.

- Jeg ser, at holdet er i utroligt humør. Vi har gode forventninger til at spille god fodbold, få resultaterne denne klub fortjener at fortsætte den kontinuitet, vi har opnået de seneste år.

Manchester City rejser mandag til Wolves i denne sæsons første Premier League-kampe for de blå fra Manchester.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED