AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 15:17
Guardian: Arsenal forbereder nyt og højere bud på venstre back

Arsenal har ikke droppet at gå efter Kieran Tierney, og klubben forhøjer nu buddet på den skotske landsholdsspiller.


Et bud på £15 millioner var ikke nok for at få Celtic til at sælge Kieran Tierney, men Arsenal ikke givet op, selvom klubben ikke noget stort transferbudget til rådighed denne sommer.

Endnu er det andet bud ikke blevet sendt afsted til Celtic, hvis man skal tro på pålidelige the Guardian. Men Arsenal er i øjeblikket ved at gøre et nyt bud klar, og det lyder angiveligt på £18 millioner.

Den pris håber Arsenal vil vise sig at være nok, men det er næppe sandsynligt, at Celtic vil gå med til at sælge, for ifølge den engelske avis vil den skotske storklub have omtrent £25 millioner for den dygtige venstre back.

Unai Emery ser et stort lys i 22-årige Kieran Tierney, som er udset til at udfylde rollen som venstre back eller wingback i næste sæson, og the Gunners regner med, at skotten er villig til at skifte til klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED