AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2019 13:12
The Guardian: 100 millioner adskiller Inter og United

Manchester United og Inter er blot 100 millioner kroner fra hinanden i deres vurdering af angriberen Romelu Lukaku, skriver The Guardian.


Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at Manchester United-angriberen Romelu Lukaku gerne ser, at han denne sommer skifter til den italienske storklub, Inter. 

Torsdag var Nerazzurris sportsdirektør, Piero Ausilio, i London for at forhandle med De Røde Djævle - men som forventet blev klubberne ikke enige på dagen. 

Manchester United vil nemlig have 625 millioner kroner for Lukaku, hvilket betyder, at Inter nu skal betyde, hvorvidt de har tænkt sig at betale den sum eller misse den spiller, som klubbens nye manager, Antonio Conte, er desperat for at få til sin trup. 

Inters første bud bestod af en betaling på 75 millioner kroner for at leje Lukaku denne sommer, yderligere 225 millioner kroner i 2020 og slutteligt 225 millioner kroner i 2021 - og det er ikke noget, United er interesserede i. 

Derfor er de to klubber altså 100 millioner kroner fra hinanden, skriver The Guardian. 

Lukaku scorede 27 gange i sin første sæson hos De Røde Djævle, men blot 15 i sidste sæson. 

Han kom til United fra Everton for netop 625 millioner kroner i juli måned 2017. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED