AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2018 09:41
Grujic kan få endnu en sæson i Tyskland – På én betingelse

Den serbiske midtbanespiller kan få tilladelse til at spille endnu en sæson i Tyskland, hvis Hertha Berlin kvalificerer sig til europæisk fodbold.


Jürgen Klopp er overbevist om, at serbiske Marko Grujic har en fremtid på Anfield, men midtbanespilleren, der i øjeblikket er udlånt til Hertha Berlin, kan få lov til at bruge næste sæson i Bundesligaen også.

Det skriver Liverpool Echo.

Den 22-årige serber forlængede sin kontrakt med Liverpool inden sit udlån, så han i øjeblikket er Liverpool-spiller frem til 2023, men Grujic, der netop er komme tilbage fra en to-måneders lang skadesperioder, håber på at kunne bruge endnu en sæson i den tyske hovedstad.

- Hvis vi kvalificerer os til Europa League, så er der en god chance for, at jeg kan blive i Hertha Berlin en sæson mere, siger Grujic til tyske SportBild.

Serberen lægger dog ikke skjul på, at han stadig ser sig selv slå igennem for Liverpool på sigt.

- På den lange bane vil jeg gerne vinde hævd for Liverpool.

I øjeblikket ligger Hertha Berlin på syvendepladsen i Bundesligaen og er ét point fra Europa League-pladserne. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED