AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2019 10:16
Grønnemark: Liverpool har 18 forskellige indkast

Thomas Grønnemark fortæller i et interview med Redmen Family om sin rolle i Liverpool.


Jürgen Klopp er imponeret over Thomas Grønnemark, der har været med til at gøre en forskel i Merseyside-klubben med sin rolle som indkasttræner.

Derfor har Liverpool også valgt at forlænge samarbejdet med danskeren.

Thomas Grønnemark vil uden tvivl kunne hjælpe andre engelske klubber, men lige nu handler det om Liverpool.

- Jeg er loyal overfor Liverpool og overfor Klopp. Selvfølgelig skal der mad på bordet, men der bliver ikke tale om en anden engelsk topklub. Jeg kan dog ikke huske, om det var mig eller Klopp, der hev fat i den anden for at lave en forlængelse af samarbejdet. Jeg husker dog, at vi var enige om, at det var en god idé at fortsætte. Det foregik i maj måned, så vidt jeg erindrer, siger Thomas Grønnemark til Redmen Family.

Det handler ikke om at kaste langt, og Thomas Grønnemark har i stedet fokus på de hurtige og kloge indkast, og derfor har man også forskellige varianter.

- Der er mange andre varianter. Klopp har selv sagt at vi har 18 forskellige indkast, men det er ikke sådan at det er som en quarterback der skal huske 500 forskellige spil. Det er derimod vores backs især, der har skullet forstå filosofierne. 

- Robbo (Andy Robertson, red.) var virkelig hurtig til at forstå til de nye filosofier. Han kunne præstere meget tidligt. Trent var lidt længere tid om det, men er til gengæld helt fantastisk nu, lyder det fra Thomas Grønnemark.

Læs hele interviewet med Thomas Grønnemark her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED