AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2020 18:51
'Grisk': Liverpool-fans fordømmer Norwich

Liverpools fans har ikke meget til overs for Norwich, som er skyld i, at Jamal Lewis ikke kom til klubben i denne ombæring.


Liverpool bød for nyligt £10 millioner for Jamal Lewis, som netop er rykket ned med Norwich, men skiftet blev altså aldrig en realitet.

I stedet lader det til, at man henter Kostas Tsimikas i Olympiakos, da Norwichs pris simpelthen var for høj, da de krævede £20 millioner.

Det lader således til, at Jamal Lewis føler sig en smule fanget i Norwich, da The Independents Melissa Reddy mandag har afsløret, at Lewis var meget glad for Liverpools interesse, og at han ville have budt et skifte velkomment.

Det får nu Liverpools fans til at koge over, da de ikke mener, at det er fair overfor Jamal Lewis, at man nægter ham chancen for at spille for topholdet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED