AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2019 14:47
Grib chancen: Klopp vil bruge Bobby Duncan i preseason

Ifølge Daily Mail får Bobby Duncan chancen for at imponere Jürgen Klopp i preseason.


Steven Gerrard er ikke længere aktiv i Liverpool, men der løber stadig Gerrard-gener rundt på Melwood. 18-årige Bobby Duncan er således fætter til Liverpool-ikonet, og angriberen har imponeret på ungdomsholdene. 

Nu får Duncan chancen for at bryde igennem på Liverpools førstehold. Det skriver Daily Mail

Avisen beretter, at Klopp vil give det unge stortalent chancen for at vise sig frem i preseason, og det forventes, at han kommer til at spille en rolle i torsdagens træningskamp mod Tranmere. 

Såfremt den tidligere Manchester City-spiller imponerer i løbet af sommeren, kan han se frem til at være inde i varmen på Anfield i næste sæson, da den tyske manager har øremærket Duncan som en spiller, som han vil holde nøje øje med. 

Duncan har to år tilbage af sin kontrakt i Merseyside-klubben, og han har tiltrukket sig interesse fra flere udenlandske klubber heriblandt Dortmund, og disse klubber skulle eftersigende stå klar, hvis Duncan ikke figurerer i Klopps planer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED