AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 15:47
Greenwood stråler: Har Manchester United brug for Sancho?

Skal Manchester United stadig forsøge at købe Jadon Sancho efter Mason Greenwoods viser store kvaliteter? Du kan give din mening til kende her.


Mason Greenwood er brandvarm. Tre mål og en assist er det blevet til efter coronapausen, og overordnet set har teenageren også gang i en stor sæson.

Præstationerne fra den unge Manchester United-spiller har også ført til diskussioner om, hvorvidt klubben overhovedet bør forsøge at købe Jadon Sancho i det kommende transfervindue.

Greenwood har nemlig primært spillet som højre kant for United, og det er sandsynligvis også den position, som Sancho vil være udset til at skulle indtage, hvis han kommer til fra Dortmund.

På nuværende tidspunkt er det svært ikke at argumentere for, at Sancho trods alt har et højere niveau end sin et år yngre landsmand, og derfor vil et køb af Sancho formentlig også skubbe Greenwood ud på bænken, hvilket næppe vil fremme hans udvikling.

I forvejen råder Ole Gunnar Solskjær også over Daniel James, der ligner førstereserven til Greenwood, og United-manageren har udtalt, at han har svært ved at bænke den walisiske hurtigløber.

På den anden side vil Sancho efter alt at dømme kunne løfte niveauet yderligere på United mandskab, og det er også sundt med konkurrence på de forreste pladser, hvor Greenwood også kan spille som frontløber.

Alt i alt rejser det spørgsmålet: Har Manchester United brug for Sancho, når Greenwood stråler?

Herunder kan du give din mening til kende.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED