AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2023 10:10
Greenwood stadig suspenderet: Nu reagerer Erik ten Hag

Mason Greenwoods suspendering hos Manchester United gælder fortsat, så længe klubben er i gang med en intern undersøgelse.


Sigtelserne mod Mason Greenwood frafaldt i februar i år.

På trods af, at sagen mod ham nu er droppet, er han fortsat suspenderet hos Manchester United. Det har han været siden januar 2022.

Klubben er ved at foretage en intern undersøgelse om Greenwoods anholdelse, og Daily Mail har tidligere skrevet, at den ikke ligger klar før sommer.

Tilbage i februar havde Greenwood - ifølge samme avis - sit første fysiske møde med Erik ten Hag.

Og nu har den hollandske manager kommenteret på, om Greenwood har en fremtid i klubben eller ej. Her lyder det dog, at det ikke er op til Erik ten Hag at afgøre.

- Han har i fortiden vist, at han er i stand til at score mål for United, siger hollænderen i et interview med The Times.

Manchester United har netop haft udfordringer med at finde vej til netmaskerne i den netop overståede sæson, og klubben meldes på jagt efter en angriber til sommer. 

Greenwood har scoret 36 mål i 130 kampe, men det er uvist, om han nogensinde får lov til at trække Manchester United-trøjen over hovedet igen.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Roy Keane slagter United-stjerne: "Få ham væk!"

2. Færdig efter 12 år: "Han burde have forladt United for længe siden"

3. Nye meldinger: Messi har tilbud fra Premier League

4. Europæisk storklub vil hente Martin Ødegaard

5. Tak, men nej tak: Liverpool afviser bud

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE