AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2020 15:02
The Greatest Gunners: Arsenal-fans har rangeret klubbens 10 bedste spillere nogensinde

På hjemmesiden Ranker har Arsenal-fans verden over kåret klubbens 10 bedste spillere gennem tiden.


10.  Marc Overmars

Han tog engelsk fodbold med storm, da han først kom sig over sine indledende skader, og han var blandt de bedste wingers i verden i en årrække.

Overmars nåede at score 41 mål i 142 kampe for The Gunners.

9. Sol Campbell

En af de mest legendariske midterforsvarere i Premier League-historien, og Arsenal har sjældent set en bedre defensiv duo, end da han og Adams sikrede sig både mesterskabet og FA Cuppen i deres første sæson sammen.

8. Freddie Ljungberg

I næsten et årti var edn svenske winger en trofast tjener til klubben, og han er stadig blandt de mest elskede spillere fra Arsene Wenger-æraen.

7. David Seaman

Den største målmand i klubbens historie og hjørnestenen i Arsenal-forsvaret i begyndelsen af 90'erne, hvor han fik 23 clean sheets, da klubben sikrede sig 1990/91-titlen.

6. Robert Pires

Franskmanden var en åbenbaring fra første øjekast, da han havde en playmakers overblik og en angribers instinkt for at score mål.

5.  Tony Adams

Mr. Arsenal himself er selvfølgelig selvskrevet en plads, for det er svært at komme i tanke om en spiller, som har været mere dedikeret til klubben i Arsenals historie.

4. Ian Wright

Arsenal-legenden fandt altid en måde at finde bagenden af målet på, og han scorede i alt 185 mål i sine 288 optrædener for klubben.

3. Patrick Viera

Den tårnhøje franskmand dominerede midtbanen og førte som kaptajn The Gunners til to mesterskaber - den ene som The Invincibles - samt to FA Cup-sejre.

2. Dennis Bergkamp

Hollænderen scorede 120 mål i Arsenal-trøjen, og de er næsten alle et gensyn værd, for Bergkamp scorede stort set kun flotte mål.

1. Thierry Henry

Den mest scorende Arsenal-spiller gennem tiden, som førte klubben til to titler og tre FA Cup-triumfer, mens han selv vandt Den Gyldne Støvle fem gange,


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED