AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2021 17:10
City-stjerne afslører: Jeg var tæt på at tage til Manchester United

Manchester City-stjernen åbner for første gang op for transferhistorier efter sit skifte til City i sommer. Og nu afslører han, at han var tæt på at tage til United i 2020.


Den 26-årige Jack Grealish er Manchester City-spiller. Men det var tæt på, at han var endt i den røde del af byen. 

I sit første avisinterview, siden sit skifte til Manchester City, fortæller den 26-årige englænder nu, at han var tæt på at tage til Manchester United.

- Jeg var virkelig tæt på at tage af sted, men intet skete i sidste ende, fortæller han til The Telegraph og fortsætter: Vi spillede mod United i en pre-season-kamp om lørdagen og det var ikke meningen, at jeg skulle spille i en pokalkamp mod Burton. 

Men efter at have gået en tur med hunden, hvor han overvejede sine muligheder, besluttede han sig for at blive og skrive en ny kontrakt med Aston Villa. 

Derfor fik den tidligere United-træner, Ole Gunnar Solkskjær, ikke lov til at hente ham. Det gjorde Pep Guardiola dog året efter, og nu er Grealish hos bysbørnene, Manchester City. Her måtte de dog af med en betydelig sum på omkring en millard danske kroner. 

Jack Grealish har spillet 9 Premier League-kampe for City. Her har han scoret 1 mål og lavet to oplæg. 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE