Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2021 17:34
Grealish til sine venner: Denne klub er jeg interesseret i skifte til

Football Insider skriver, at Jack Grealish er åben for at forlade Villa Park for i hvert fald en engelsk storklub.


Dyrt bliver det, men er Manchester City villige til at hoste op med op mod £100 millioner for selve transferen, så er Jack Grealish åben for at skifte til The Cityzens.

Det skulle Aston Villa-kaptajnen have fortalt sine nærmeste venner, erfarer Football Insider.

Den 25-årige playmaker topper sammen med Erling Håland ønskesedlen på The Etihad, og interessen for et skifte er gengældt, selvom Grealish elsker barndomsklubben Villa inderligt.

Men omvendt nærer englænderen et ønske om at bruge karrierens bedste år hos en klub, der spiller med om Champions League-trofæet hver sæson, mens chancen for at arbejde sammen med Pep Guardiola også har en tillokkende effekt.

Spørgsmålet er, om Villa er klar til at forhandle om prisen, for ellers kunne man godt forestille sig, at det massive prisskilt på rygtede £100 millioner bliver for massivt til, at City vil fuldføre en transfer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED