AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2018 18:39
Götze øjner fremtid i Premier League: Fem klubber er interesserede

Mario Götze er klar til at skifte Bundesligaen ud med Premier League, hvor hele fem klubber holder øje med ham. Det skriver Daily Mirror.


Borussia Dortmunds Mario Götze kan muligvis være at finde i Premier League i næste sæson. 

Ifølge Daily Mirror er hele fem klubber i form af Arsenal, Newcastle, Leicester, West Ham og Everton interesserede i offensivspilleren, der samtidig er klar til at prøve lykken i Englands bedste række.

De seneste par sæsoner har ikke været en dans på roser for Götze, der for nogle år siden var en af verdens mest spændende spillere, og han overvejer nu at kickstarte karrieren i Premier League. 

For fire år siden scorede Mario Götze det afgørende mål for Tyskland i VM-finalen mod Argentina, men siden da er det gået ned ad bakke for offensivspilleren, der ikke er en del af Tysklands VM-trup i denne omgang. 

Prisen for 26-årige Götze ligger angiveligt på £18 mio.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED