AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2019 19:32
Götze: Klopps mandskabsbehandling gør ham speciel

Mario Götze mener, at det er Jürgen Klopps exceptionelle mandskabsbehandling, som gør ham til en af de bedste managere i verden.


Jürgen Klopp har ført Liverpool til en andenplads i Premier League og en Champions League-finale i denne sæson, ligesom tyskeren tidligere var en stor succes i Dortmund.

Her havde Klopp blandt andet Mario Götze under sine vinger, og den tyske angriber har nu givet sit bud på, hvad der gør, at Klopp regnes for at være en af verdens bedste managere.

- Han var min første manager, og det var ham, som troede på mig og gav mig chancen for at debutere som 17-årig. Det er sjovt at se ham i Liverpool nu, for han er så naturlig over for medierne. Han er så autentisk, og han siger, hvad han har lyst til, men jeg tror, at mange bare ser den version af ham, som man oplever på sidelinjen.

- Der er også en meget seriøs side. Da jeg var 17 eller 18 år gammel og ikke gav 100 procent til træning, blev han så intimiderende. Han plejede at løbe op i hovedet på mig og begynde at råbe. Jeg kan ikke oversætte perfekt fra tysk, men I ved, hvordan han snakker og skærer tænder. "Du skal vise mere passion! Du skal give alt! F***! Kom nu!"

- Efter træning var han helt rolig igen, og så kunne han tage dig til side og spørge: "Mario, hvordan har du det? Lad os snakke om livet. Hvad sker der?" Han vidste, hvordan han skulle håndtere mig. Han var en utrolig træner, men hans personlighed var det vigtigste for mig som en ung spiller, slutter Götze over for The Players Tribune.

Götze var med til at vinde to Bundesliga-titler under Klopps ledelse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED