AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 20:20
Gomes meget tæt på Everton-skifte

Handlen mellem Barcelona og Everton har længe været under opsejling. Ifølge Sport er Everton nu meget tæt på at sikre Andre Gomes’ underskrift.


Andre Gomes har været udlejet fra Barcelona til Everton i forrige sæson. Opholdet i England ser langt om længe ud til at blive permanent, hvis man skal tro mediet Sport.

Barcelona skulle eftersigende være villige til at lade Gomes gå, hvis The Tofees sender 30 millioner pund af sted til den catalanske hovedstad.

Everton prøver fortsat at presse prisen en smule ned, men det ligner, at Everton og Barcelona får enderne til at mødes i løbet af kort tid.

Gomes står dog heller ikke først i køen til spilletid i Barcelona, hvis han skulle vende tilbage. Barcelona har som bekendt hentet Frenkie de Jong, og klubben har endvidere fortsat navne som Rakitic og Arthur, der står før spanieren på holdkortet.

Derfor ville et skifte til Everton formentligt være den bedste løsning for Gomes, der nåede at spille 29 kampe under Marco Silva i sidste sæson.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED