AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2020 13:01
Godt og skidt nyt for FCK: Her er Uniteds trup til kvartfinale-braget

Manchester United og F.C. København dyster i morgen, mandag, om en plads i Europa League-semifinalen.


Manchester Uniteds spillere er på vej mod den tyske storby, Köln, hvor Europa League-kvartfinalen mod danske F.C. København skal afvikles.

Både Victor Lindelöf og Diogo Dalot er meldt klar, og de er dermed iblandt spillerne i den netop offentliggjort trup, som er ombord på flyet til Köln.

Phil Jones, derimod, er ude med en knæskade, og han er blevet hjemme i Manchester. Luke Shaw og Axel Tuanzebe er heller ikke rejst med. De døjer fortsat med skader og er i gang med genoptræningen på Carrington-anlægget i stedet.

Manchester Uniteds trup:

Bishop, De Gea, Grant, Dalot, Fosu-Mensah, Laird, Lindelof, Mengi, Wan-Bissaka, Williams, Fernandes, Galbraith, Garner, Pogba, Matic, Mata, Lingard, Pereira, Chong, Greenwood, Ighalo, James og Rashford.

OBS: Hverken Harry Maguire eller Anthony Martial var ombord på flyet, men kan naturligvis sagtens være ankommet på anden vis. Ovennævnte spillere var ombord på flyet, og er dermed med sikkerhed en del af truppen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED