Godt nyt for Manchester-klubberne: Sancho og Sterling skinner i røvfuld til Tjekkiet

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
22.03.2019 Kl. 21:53
De to engelske wingere kørte Tjekkiet rundt i manegen, da England vandt kvalifikationskampen mod Tjekkiet stensikkert.

Raheem Sterling har fået megen kritik for sine præstationer for The Three Lions gennem tiden, men fredag aften var Manchester City-spilleren dagens mand i skysovs, da han scorede sit første hattrick for det engelske landshold i 5-0 sejren over Tjekkiet.

Han åbnede scoringen med et mål, der mindede om noget fra Pep Guardiolas taktikbog, og selvfølgelig var det en af Englands kommende store stjerner, og Manchester Uniteds formodede toptransfermål til sommer – Jadon Sancho – der stod for assisten.

Næste mand på måltavlen blev en anden af Premier Leagues største stjerner i form af Harry Kane, der omsatte et straffe begået på ingen andre end Raheem Sterling.

Den engelske winger fortsatte uhæmmet med at løbe om hjørner om de tjekkiske forsvarere i anden halvleg, og inden sin udskiftning i 70. minut – til fordel for Callum Hudson-Odoi – havde Sterling tilføjet atter to mål til statistikken.

Som om det ikke var nok, så gik ondt til værre for tjekkerne, da midterforsvarer Tomas Kalas lavede selvmål mod slutningen af kampen, så slutresultatet blev 5-0 til Gareth Southgates mandskab.