Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2021 13:10
Gode tips til dit Fantasy Premier League-hold: Nøglespillere og kaptajner

Drafthound kommer her med nogle bud på de spillere, du skal vælge til dit Fantasy Premier League-hold til den kommende runde.


Dette er sponsoreret indhold.

I samarbejde med Drafthound kan vi uddele gode råd til dig, når du skal udvælge dit Fantasy Premier League-hold.

Drafthound er en hjemmeside, der gennem stats, algoritmer og meget mere kan give ekspertråd til Fantasy Premier League. 

Holdstrategi

For mange er 31. spillerunde set som den runde, hvor man skal spille ens andet wildcard i et forsøg på at udnytte nogle gode kampe. Eksempelvis skl Arsenal møde de fem nederste hold i tabellen i de resterende otte kampe, mens Wolverhampton møder fem ud af de seks bundhold.

Nøglespillere 

Pedro Neto - Han har været den største offensive trussel end nogen anden Wolves-spiller i denne sæson, og det viser hans stats. I alt har han samlet 123 FPL-points til sig. Wolves har en svær udekamp mod Fulham, men London-klubben har tabt deres seneste tre kampe, og de har også lukket flest mål ind i den periode, som burde give Wolves tro på tingene. Neto scorede i et omvendte opgør, og ifølge bookmakerne har han 20 procents chance for at score. Derfor er han et oplagt valg.

Pedro Neto er en ud af seks spillere, som Drafthound har udpeget som nøglespillere til den kommende runde - Se alle deres forslag her.

Kaptajner

Der er mange gode muligheder i denne runde, og den første kandidat er Harry Kane, selvom Tottenham har en svær kamp mod Manchester United. Han har fået 10,3 point i gennemsnit de seneste fire runder, hvor det er blevet til fem mål og to assists. 

En anden mulighed er Kevin De Bruyne, da Manchester City - ifølge bookmakerne - har størst mulighed for at score flest mål i denne runde, hvor belgieren er blevet tildelt 38 procents chance for at komme på måltavlen. Det farlige ved at vælge ham er, at belgieren muligvis bliver sparet.

Den sidste kandidat er Mohamed Salah, som er tilbage på tavlen efter målet mod Arsenal i sidste runde. Liverpool møder Aston Villa, hvor han scorede to mål i det omvendte opgør, som endte 7-2 til Aston Villa. Hos bookmakerne er han den spiller, som i denne runde har størst chance for at score med 56 procent. 

Dette var blot en lille del af de gode råd, som Drafthound har givet til denne runde. Du kan læse hele deres analyse her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED